ÇANAKKALE / EZİNE - Sarısöğüt İlkokulu

4.Sınıf öğrencileri ve öğretmenimizin UNITY SPROUTS:eTwinning Well Being Journey projesi

Okulumuz sınıf öğretmeni Ayşen Meriç ve 4-A sınıfı öğrencileri eTwinnig projesi yapacaklardır.Türkiye ,Finlandiya,İspanya,Yunanistan ve Fransa ülkerinden öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla birlikte küresel bir proje olacak.Bu sayede öğrenciler birbirlerinin deneyimlerinden yararlanarak bir farkındalık oluşturacaklardır.

Proje kapsamında ocak ayında yapılan çalışmalar:

 Öğrenci ve velilerimiz anketleri doldurdular

 Öğrencilerimiz etik internet kurallarını öğrenmek “interland” üzerinden için oyun oynadılar.

 Öğrencilerimiz “pixton” uygulaması ile kendi avatarlarını oluşturdular

 Öğrencilerimiz “chatterkid” uygulaması ile kendilerini İngilizce olarak diğer arkadaşlarına tanıttılar

 Öğrencilerimiz refah kelimesinin kendilerine çağrıştırdıkları ile resimler yaptı ve “mentimetre” aracı ile kelime bulutu oluşturdular

 Öğrencilerimiz karakter güçlerini belirlediler ve “canva” aracılığı ile poster oluşturdular

 Öğrencilerimiz olumlu duygularını belirterek “mural” aracılığı ile duygu ağacı oluşturdular

 Öğrencilerimiz ocak ayı etkinliklerini değerlendirmek için “educaplay” üzerinden oyun oynadılar.

08-02-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 08.02.2024 10:59 - Görüntülenme: 93