ÇANAKKALE / EZİNE - Sarısöğüt İlkokulu

Sarısöğüt İlkokulu

Adres
SARISÖĞÜT KÖYÜ SARISÖĞÜT KÜME EVLERİ SARISÖĞÜT ILKÖĞRETIM OKULU EK BINA BLOK NO: 22 EZİNE / ÇANAKKALE
Vizyon
Vizyon; ne olmak istiyoruz? Sorusunun cevabıdır. Vizyon; ideallerimiz hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir. . Okulumuz eğitim öğretim çalışanları ile öğrencilerinin birbirlerini geliştirmelerini, . Okul toplumunun her bireyinin üretken olmasını, . Okul toplumunun sosyal ve kültürel etkinliklerin öğrencilerin sosyal kişiliklerinin gelişmesinde ve sanat zevklerinin oluşmasında önemli rol oynadığının bilinmesini, Atatürk´ün "Bu günün küçüğü, yarının büyüğü" dediği çocuklara güvenilmesini ve desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz.
Misyon
Bizler okul toplumu, öğrenci, eğitim öğretim çalışanları olarak . Okul öğrencilerinin daha iyi bir öğrenim görmelerini sağlamak . Öğrencilerimizin bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlamak . Öğrencilerimize Atatürk´ün temel ilkelerinden taviz vermeyen laik, sosyal, demokrat, çağdaş, katılımcı, insan haklarına saygılı, çevrenin genel ihtiyaçlarına cevap veren eğitim anlayışını kazandırmak için varız
Öğretim Şekli :Normal Öğretim 09:00-14:30
Kalorifer sistemi
Köyümüz ilçe merkezine 8 km uzaklıktadır.
E Twinning projesi